Društvo

Besplatan promo-trening Srđana Đokovića - Uticaj govora

| 08:09:2017 | 10:38:32

Kompanija “Multiprint”, u saradnji sa sa BSC Bar i međunarodnim NLP trenerom, Srđanom Đokovićem, organizuje besplatan promo-trening “Uticaj govora” – prvi nivo. Trening će se održati u Baru, 11. septembra, od 9:30 do 15:30 u prostorijama BSC Bar.
 
Trening sadrži sljedeće vještine: prepoznavanje načina na koji ljudi komuniciraju i načina na koji obrađuju primljene informacije, kako primljene ili proslijeđene informacije generalizujemo, izvrćemo i brišemo; prepoznavanje znakova i značenja neverbalne komunikacije; usaglašavanja sa sagovornikom kako bismo na kraju komunikaciju poveli u pravcu u kome želimo; prepoznavanje načina na koji naši sagovornici koriste čula u komunikaciji i načine da im se obratimo na najefikasniji način, jezikom kojim će nas najbolje razumjeti; otkrivanje namjere sagovornika gledanjem u oči, prepoznavanja i upotrebe uticajnih riječi.
 
Prijave za trening treba slati u inbox, na e-mail adresu: multiprint@t-com.me ili na telefone: 030/303-299, mob: 069/493-873 putem Vibera ili Whatsappa.