Društvo

ISRCG organizuje stručnu obuku za računovođe

Sponzorisani tekst | 21:09:2017 | 13:12:38

ZAKUPLJENI REKLAMNI PROSTOR
 
U Baru se, deveti put zaredom, organizuje stručna obuka za pomoćne poslove u računovodstvu od strane Instituta sertifikovanih računovođa Crne Gore.
 
Obuka se organizuje za nezaposlena lica bez radnog iskustva na računovodstvenim poslovima kao i zaposlena lica radi stručnog usavršavanja, i to kroz dvije faze školovanja. Prva faza obuhvata osnovna teorijsko-praktična knjiženja, a druga sastavljanje i analizu finansijskih iskaza.
 
Na zvaničnom sajtu Instututa je izašao poziv za prijave na sljedeći ciklus obuke. Obuka omogućava sticanje teorijskog i praktičnog znanja iz oblasti računovodstva, a nakon završene obuke dobija se Potvrda o stručnoj osposobljenosti za obavljanje pomoćnih računovodstvenih poslova. Do sada je, kroz osam ciklusa, obuku uspješno završilo preko 180 kandidata različite obrazovne i kvalifikacione strukture, i veći broj njih je zahvaljujući kursu uspio da pronađe posao ili unaprijedi svoj privatni biznis.
 
Obuka će se održavati u poslovnim prostorijama privatne ustanove za obrazovanje odraslih RACC EDUCO na adresi ul. Vladimira Rolovića br.15 (zgrada pored Tehno max-a, drugi sprat) i traje četiri mjeseca, a predavanja se organizuju dva puta nedjeljno u poslijepodnevnim terminima. Radi se u manjim grupama, pa je broj prijavljenih kandidata ograničen.
 
Sve informacije možete dobiti putem e-maila: podruznicabar@isrcg.org ili na telefon 069/068-746, 069/323-747.
 
Sagovornici - predavači u Baru su ovlašćene računovođe - Anita Radulović i Biljana Aničić-Nikolić.

ZAKUPLJENI REKLAMNI PROSTOR