Društvo

Novo rukovodstvo Omladine SD BAR

| 05:11:2017 | 11:02:14

Konvencija Omladine Socijaldemokrata Bara održana je 4. novembra, a jednoglasnom podrškom članova za predsjednika je izabran Drago Drobnjak. Funkciju potrpedsjednika obavljaće Božidar Vučetić, Kenan Karastanović i Nikola Vojvodić, dok će sekretarka u ovom sazivu biti Anđela Vujović.
 
U ime novoizabranog rukovodstva mladih Socijaldemokrata Bara, predsjednik Drago Drobnjak kazao je da će “na primjeru svojih prethodnika, uz još veći entuzijazam i energiju, nastaviti da na najbolji način promoviše ideju socijaldemokratije oko koje će se nesumnjivo, i u budućnosti, okupljati sve više mladih ljudi koji u Socijaldemokratama vide pravu perspektivu”.
 
Uz čestitke novom rukovodstvu, potpredsjednik Omladine SD Stefan Šušter i nekadašnji predsjednik OSD Bar, iskazao je uvjerenje da će “i dalje mlade barske Socijaldemokrate prepoznatljivo, istrajno i uz puno  truda raditi u najboljem interesu mladih u ovom gradu”. Dodao je da Omladina SD u ovom gradu na poseban način “živi” ideju socijaldmokratije, a to će se, kazao je on, vidjeti i kroz buduće djelovanje ovog odbora.
 

U svom obraćanju, predsjednik Omladine Socijaldemokrata Crne Gore, Ahmed Zajmović podsjetio je da  “kako u svim gradovima, tako i u Baru, mladi SD svojim rezultatima pokazuju da su najbolja omladinska organizacija u Crnoj Gori”.
 
Konvenciji su prisustovali i potpredsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Mićo Orlandić, član predsjedništva Socijaldemokrata CG Danilo Orlandić i predsjednik Omladine Socijaldemokrata Glavnog grada Emil Đokić.