Društvo

Socijaldemokrate Bara formirale MO Mrkojevići

by Vjera Knežević Vučićević | 28:11:2017 | 00:53:51

Na današnjem sastanku kome je prisustvovalo preko 30 članova, formiran je Mjesni odbor Mrkojevići Socijaldemokrata Bara. Sastanku su prisustvovali predsjednik OO SD Bar Mićo Orlandić  i Zoran Pajović, Izvršni direktor doo Vodovod i kanalizacija.
 
Formiran je tim koji će voditi ovaj mjesni odbor u narednom periodu. Za predsjednika MO SD Mrkojevići  izabran je Amir Muslić, ugledni turistički privrednik iz Mrkojevića, za njegovog zamjenika je izabran Adnan Perazić, dok će funkciju sekretara obavljati Edin Žudjelović. Određeno je i 7 delegata za predstojeću opštinsku konvenciju kao i tri kandidata za članstvo u opštinskom odboru SD Bara.
 
Sa sastanka je poručeno da “odlični izborni rezultati koje Socijaldemokrate ostvaruju na svim do sada održanim izborima nijesu slučajnost, time se potvrdjuje da ideja istinske socijaldemokratije  ima jasnu perspektivu i snažnu podršku”.
 
“Mrkojevići će biti na strani progresivnih snaga koje žele da očuvaju nezavisnu, građansku, multietničku i slobodnu Crnu Goru i biće snažna podrška i garant u pravcu razvijanja ekonomskih potencijala Mrkojevića, kulturnih posebnosti i očuvanja multietničkog sklada na ovim prostorima”, istakao je predsjednik Odbora Amir Muslić.