Društvo

Utvrđene liste kandidata za opštinsku konvenciju SD

| 01:12:2017 | 10:52:25

Na jučerašnjem sastanku Opštinskog odbora SD Bar utvrđene su liste kandidata i delegata za predstojeću Opštinsku konvenciju koja će se održati 9. decembra 2017. godine.
 
“Ono što nakon održanih lokalnih izbora sa zadovoljstvom možemo istaći je činjenica da je istinska socijaldemokratija pobijedila, kako na Cetinju, tako i u Mojkovcu, Tuzima i Petnjici. Nesumnjivo je da su Socijaldemokrate Crne Gore danas respektabilna politička snaga koja od  osnivanja vodi stabilnu i dosljednu politiku, što je garant očuvanja građanske, multietničke i ekonomski jake Crne Gore. Posebno nas raduje činjenica da je veliki broj mladih, visoko obrazovanih ljudi pristupio Socijaldemokratama Bara, čineći nas jačim u istrajnim naporima da zajedno radimo na poboljšanju položaja svih građanki i građana Bara” - istakao je predsjednik OO SD Bar, Mićo Orlandić.

 
On je poručio da Socijaldemokrate Bara nastavljaju pojačanim tempom sa svojim aktivnostima, vodeći se idejom očuvanja građanskog, multietničkog i multikonfesionalnog Bara.
 
“Istrajaćemo na putu odbrane od svih onih političkih snaga koje žele da Bar i Crnu Goru vrate u prošlost. Izbori održani u četiri crnogorske opštine su ubjedljivo pokazali da građani Crne Gore jasno prepoznaju neprincipijelnu politiku određenih političkih aktera i polako, ali sigurno ih šalju u političku prošlost- gdje im je na kraju krajeva i mjesto” - zaključio je Orlandić.