Društvo

Kalamper organizovao veliku proslavu za zaposlene

| 23:12:2017 | 14:21:48

ZAKUPLJENI REKLAMNI PROSTOR

Kompanija "Kalamper d.o.o“ je organizovala proslavu za zaposlene u restoranu „Kalamper“, u Dobroj Vodi.
 
Proslavi je prisustvovalo 150 zaposlenih koji su se okupili da zajednički proslave tekuću godinu i dolazak nove poslovne godine. Gosti večeri su bili orkestar Omera Hodžića, Dino Beharović i Daca Bojanić.
 

Svečanu proslavu je otvorio osnivač kompanije, Emin Kalamperović, koji je iskoristio priliku da izrazi zadovoljstvo što firma broji toliko radnika, raznih struktura, godina starosti i stručne spreme. Zahvalio se svim zaposlenima na požrtvovanosti i angažmanu u prethodnom periodu, ističući da „svi zajedno gradimo uspješan tim spreman za nove pobjede“. Najavio je početak još jedne uspješne poslovne godine sa novim poduhvatima i izazovima.
 
Program je nastavljen u istom duhu, a najveće iznenađenje i neizvijesnost je proizvela i dodjela nagrada za najstarije radnike, najbolje radnike iz svih sektora i djelatnosti pojedinačno. Elvir Kalamperović ih je uručio kao priznanje za njihovo posebno isticanje i motivaciju za dalji rad sa istim elanom i posvećenošću.
 

Kompanija „Kalamper d.o.o.“ je najavila i u narednom periodu brojne proslave i okupljanja, kako poslovnih partnera, tako i zaposlenih.
 
Kompanija „Kalamper d.o.o.“ osnovana je 1992. godine, i uspješno se bavi ugostiteljstvom, prodajom naftnih derivata, turizmom, prodajom nekretnina, građevinarstvom i prevozom roba. 
 
Jedan od najznačajnijih faktora za uspjeh preduzeća su zaposleni, kojih je osnivanjem firme bilo dvoje, a sada ta cifra dolazi do 150 zaposlenih tokom čitave godine. Taj broj se u periodima sezone povećava i ima tendenciju rasta svake naredne godine.

ZAKUPLJENI REKLAMNI PROSTOR