Društvo

Rotarijanci podijelili Shoe box paketiće

| 24:12:2017 | 14:09:05

Tradicionalna podjela novogodišnjih „Shoe box“ paketića,koju već osmi put za redom organizuje Rotary klub Bar, održana je juče u sali Doma kulture.
 
U saradnji sa predstavnicima Centra za socijalni rad, članovi Rotary kluba, predvođeni predsjednikom Željkom Karanikićem, uručili su paketiće za oko 500 barskih mališana čije porodice se nalaze u stanju socijalne potrebe.
 
“Osmijeh na licima ove djece i njihova iskrena zahvalnost za jedan ovako skroman znak pažnje, je nešto što nas ne može ostaviti ravnodušnim. Shodno svojim mogućnostima nastavićemo da iniciramo i realizujemo akcije usmjerene na unapređenje kvaliteta života naših najmlađih sugrađana“,izjavio je Karanikić. 
 
Posredstvom Rotari kluba Ulcinj već 14 godina Rotari zajednica u Crnoj Gori obezbjeđuje novogodišnje paketiće iz Distrikta D1110 (Južna Engleska - Souhtempton). Za to vrijeme do sada je stiglo i podijeljeno 160.000 novogodišnjih paketića i uz posredovanje Crvenog krsta i Centara za socijalni rad obradovano je mnogo djece širom Crne Gore.