Društvo

Restoran Fit u novom ruhu

by Vjera Knežević Vučićević | 25:12:2017 | 14:00:16

ZAKUPLJENI REKLAMNI PROSTOR
 
Naš grad je, nakon renoviranja i proširenja kapaciteta, dobio restoran specifičnog enterijera s raznovrsnom kvalitetnom ponudom jela nacionalne i kineske kuhinje.
 
U strogom centru Bara nalazi se restoran “Fit”, moderan ugostiteljski objekat koji raspolaže sa oko 100 mjesta, a posebnu pažnju privlači novina u vidu prostrane, zastakljene terase.

 
Prema riječima vlasnika “Fita” Saše Stevovića, restoran posebnost želi graditi na kulinarskim specijalitetima vrhunskih majstora, prijatnom ambijentu u kojem se gost lijepo osjeća u bilo koje doba dana. Ponuda hrane i pića je takva, da, kako tvrde, zadovoljava i najprobirljivije posjetioce.
 
“Novi kuvar, majstor u pripremi jela i kod nas sve popularnije kineske kuhinje, daje poseban i dragocjen pečat ponudi ‘Fita’. Naš restoran osim lepeze izvanrednih gastronomskih specijaliteta, karakterišu i pristupačne cijene”, ističe Stevović.

 
Restoran “Fit” je pogodan i za organizovanje proslava, sastanaka, banketa. Svakog vikenda ugođaj će repertoarom zabavne, pop i narodne muzike upotpuniti barski muzičari.
 
Prvu kafu u “Fitu” možete popiti već u sedam ujutro. Restoran je otvoren do 23 sata. 

ZAKUPLJENI REKLAMNI PROSTOR