Društvo

Luka Bar donirala Gimnaziji pet računara

| 29:12:2017 | 15:58:37

Kompanija “Luka Bar” AD donirala je Gimnaziji “Niko Rolović” u Baru pet računara.
 
„Kao društveno odgovorna kompanija uvijek, u skladu sa mogućnostima, izlazimo u susret zahtjevima i potrebama, kako zajednice, tako i pojedinaca. Naravno, naša poslovna politika je takva da prioritet dajemo najranjivijim socijalnim kategorijama, ali i institucijama obrazovanja i mladim generacijama. U tom smislu, ova akcija je samo nastavak naše dugogodišnje lijepe i uspješne saradnje sa gimnazijom 'Niko Rolović', a tako će biti i ubuduće“, kaže se u saopštenju iz Luke Bar.
 
Računare su direktorici Gimnazije Mariji Đonović uručili Andro Drecun - savjetnik izvršnog direktora mr Zarije Franovića, mr Ljubo Đukanović - rukovodilac službe marketinga, i Milica Šestović - PR menadžer Luke Bar. Izrazivši zadovoljstvo i zahvalnost na značajnoj donaciji, Đonović je kazala da je kabinet informatike barske gimnazije sada “osvježen” novom tehnologijom, što će i profesorima i učenicima umnogome olakšati rad i nastavu, koji se odvijaju na zastareloj opremi. Ona je istakla da je kompanija Luka Bar AD uvijek bila spremna da, shodno svojim mogućnostima, odgovori i pomogne funkcionisanje ove školske ustanove.
 
„Politika društveno odgovornog poslovanja uvijek će biti značajna odrednica našeg sveukupnog poslovanja. Vođeni takvom vizijom, u proteklom periodu smo sproveli niz značajnih akcija, a sa naročitom emocijom smo poklonili novogodišnje paketiće djeci bez roditeljskog staranja. Koristimo ovu priliku da pozovemo i druge privrednike i kompanije, prvenstveno iz Bara, da pomognu da se kabinet informatike u Gimnaziji u potpunosti opremi novom računarskom opremom, kao i da se ostali problemi sa kojima se ova obrazovna insitucija susrijeće rješavaju zajedničkim zalaganjem cijele zajednice. Pozitivan primjer dao je i d.o.o. 'Baskethand' Đorđija Pavićevića, koji je takođe donirao dva računara.  Ulažući u poboljšanje uslova u kojima se naša djeca obrazuju, ulažemo u našu državu i u budućnost“, zaključuje se u saopštenju iz Luke Bar.