Društvo

OO NSD podijelio pomoć za 20 porodica

| 29:01:2018 | 11:46:01

Opštinski odbor Nove srpske demokratije Bar je i u januaru sproveo akciju “Solidarnost”, koju je inicirao Forum žena barskog odbora ove stranke u junu 2017. godine.
 
Ovog mjeseca OO NSD Bar je uručio pomoć za 20 socijalno ugroženih porodica u Baru i Sutomoru, a od početka akcije prikupljena je i uručena pomoć u prehrambenim namirnicama i sredstvima higijene pomoć za 95 porodica. Projektom koordiniraju članovi Opštinskog odbora NSD Marko Ražnatović, Itana Glavanović i Boško Šćekić.

 
Kako je saopšteno iz NSD Bar, projekat je u međuvremenu proširen i na neke opštine sjevera Crne Gore, u saradnji sa Gradskim odborom Pokreta socijalista (PS) iz Kraljeva. Saglasno sporazumu koji je ljetos potpisan između OO NSD Bar i GO PS Kraljeva, aktivisti stranke na čijem je čelu srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin, dopremili su pomoć u hrani i sredstvima za higijenu za dvanaest ugroženih porodica u Beranama, Nikšiću i Kolašinu.
 
Iz NSD Bar konstatuju da su zajedničkom humanitarnom aktivnošću barskog i kraljevačkog odbora ovih stranaka obuhvaćene 32 socijalno ugrožene porodice u Crnoj Gori, a projekat će biti nastavljen sredinom februara.