Društvo

Allegra na sajmu turizma u Beogradu

Sponzorisani tekst | 23:02:2018 | 11:14:46

ZAKUPLJEN REKLAMNI PROSTOR
 
Sedmu godinu zaredom samostalno na Sajmu turizma u Beogradu izlaže i turistička agencija “Allegra Krstarenja” iz Bara, jedina iz Crne Gore. Beogradski Sajam turizma i ove godine opravdava status najveće turističke manifestacije ​u jugoistočnoj Evropi.
 
Ove godine “Allegra” će predstaviti ponudu kompanija “Costa Crociere”, “MSC Cruises”, “Royal Caribbean”, “Norwegian Cruise Line”, “Celebrity Cruises”, “Oceania Cruises” i ostalih svjetskih kruzing kompanija. Osim uobičajenih ruta istočnim i zapadnim Mediteranom, tu su i atraktivne destinacije poput Kariba, Kube, Tajlanda, Šri Lanke, Baltika i norveških fjordova, kao i krstarenje oko svijeta. Štand “Allegre” u hali 2A je prethodnih godina posjetio veliki broj poslovnih partnera, predstavnika kompanija, prijatelja i ljubitelja krstarenja, te se očekuje da tako bude i na ovom sajmu.

 
Već 40 godina Sajam turizma u Beogradu posluje po svjetskim standardima, dok kvalitetnom ponudom i raznovrsnim dešavanjima svake godine privlači sve veći broj posjetilaca. Mnogobrojne nagrade i pohvale samo potvrđuju da se radi o izuzetnoj manifestaciji.
 
40. Sajam turizma održava se na Beogradskom sajmu od 22. do 25. februara 2018. godine. Prema statistikama iz prethodnih godina, očekuje se da će ovu turističku manifestaciju pod sloganom “Odmor te čeka” posjetiti oko 70.000 posjetilaca.
 
ZAKUPLJEN REKLAMNI PROSTOR