Društvo

Omladina SD-a očistila plažu u Čanju

| 01:04:2018 | 15:57:02

Uslijed velikih vremenskih nepogoda koje su nedavno zadesile grad Bar, Omladina Socijaldemokrata Bar je odlučila da svojim društvenim aktivizmom, kao i uvjek do sada, pomogne građanima, odnosno učini nešto korisno za sam grad Bar, kazali su iz ove partije.
 
“Ovoga puta, imajući u vidu da su veoma jak vjetar i veliki talasi nanijeli dosta štete tamošnjoj plaži, određeno je da to bude Čanj. Shodno tome, OSD Bar je juče, u saradnji sa MZ Sutomore, organizovala akciju čišćenja plaže u Čanju, koja je uslijed nevremena pretrpjela popriličnu štetu. Omladinci su u velikom broju, uz pomoć privrednika iz Čanja, Branka Vukmanovića, Veselina-Vesa Spajića i Slavka Babovića, uklonili značajan dio otpada sa plaže”, javljaju iz SD-a.
 
“Ovo je još jedna akcija u nizu OSD Bar, koja će i u narednom periodu nastaviti sa ovakvim i sličnim aktivizmom, a sve u cilju borbe za ljepši Bar i ugodniji život svih Baranki i Barana. Okosnicu OSD Bar čini mladi ljudi pretežno do navršene 22. godine života, koji su svojom energijom i elanom dali dodatnu snagu ne samo Socijaldemokratama, nego i našem gradu, budući da nijedna omladinska organizacija u našem gradu ne može da se mjeri sa nama kada je pitanju društveni aktivizam, čega su vrlo svjesni svi građani Bara”, kazao je predsjednik OSD Bar, Drago Drobnjak.