Društvo

Novaković gost Milomira Marića i TV Happy

| 02:04:2018 | 12:05:03

Predsjednik Skupštine opštine Bar Radomir Novaković Cakan je gostovao jutros u izuzetno gledanoj emisiji Milomira Marića i govorio o Baru i njegovim turističkim potencijalima, pozivajući sve da dođu u Bar ove turističke sezone.
 
Odgovarajući na pitanje Milomira Marića zašto se bavi politikom, Radomir Novaković Cakan je rekao: “Želim da pogledamo u budućnost i da prestanemo da se bavimo prošlošću. Moramo dati šansu mladima, jer je Bar divan grad na dvije obale – Jadranskom moru i Skadarskom jezeru. Malo je opština, ne na Balkanu, već na svijetu, koji mogu time da se podiče. Želim da svojim radom pomognem mladima da ostanu”.

 
“Ja se bavim lokalnim problemima i lokalnim rješenjima. Na žalost, pruga Beograd-Bar i Luka Bar nisu u nadležnosti lokalne samouprave. Da jesu, da grad može da pomogne, mi bi taj problem brzo riješili”, rekao je Predsjednik Skupštine opštine.
 
Novaković je govorio i o večerašnjoj utakmici Crvena Zvezda – Mornar i poželio uspjeh timu iz Bara, rekavši da je ovo najbolja sezona u istoriji kluba i da “san koji su počeli, bez obzira na ishod, neće večeras da se završi”.