Društvo

Čestitke povodom Dana nezavisnosti

| 21:05:2018 | 11:36:59

DR ZORAN SRZENTIĆ, PREDSJEDNIK OPŠTINE BAR:
 
 
Svim građanima Crne Gore upućujem srdačne čestitke povodom 21. maja, Dana nezavisnosti i najznačajnijeg datuma u novijoj crnogorskoj istoriji.
 
Prije 12 godina, napravili smo snažan iskorak i na demokratski način otvorili novu stranicu u istoriji savremene Crne Gore.
 
Sjećanje na ovaj datum nas obavezuje da svakog dana predano radimo na stvaranju uslova za unaprijeđenje života svih naših građana.
 
Uvaženi sugrađani i sugrađanke,
 
Još jednom Vam čestitam Dan nezavisnosti, uz želju da ga provedete u dobrom zdravlju i raspoloženju.

RADOMIR NOVAKOVIĆ, PREDSJEDNIK SKUPŠTINE OPŠTINE BAR :
 

Svim građankama i građanima Bara čestitam Dan nezavisnosti Crne Gore, uz želju da nastavimo da koračamo naprijed i da zajednički djelujemo na daljem napretku i afirmaciji građanskih vrijednosti koji karakterišu naš grad.


MR ZARIJA FRANOVIĆ, IZVRŠNI DIREKTOR “LUKA BAR” AD:

 
Svim građankama i građanima Bara, u ime kompanije “Luka Bar” AD i u svoje lično ime čestitam 21. maj, Dan nezavisnosti države Crne Gore.
 
U osvit najljepše majske zore, podsjetimo se da je prije dvanaest godina ostvaren san mnogih generacija Crnogoraca. Danas se pokazuje koliko je ispravna, svijetla i vječna vizija samostalne crnogorske države.
 
Budimo ponosni što smo sudjelovali u najvažnijem momentu moderne crnogorske istorije i svjesni da smo na putu koji će našu državu odvesti u društvo najrazvijenijih evropskih država. Izuzetan je značaj Luke Bar na tom putu, jer je ona uzdanica razvoja privrede Crne Gore i kao njena najjužnija kapija-  izlaz u svijet. Zato je pred nama i dalje mnogo posla i rada, za napredak i budućnost naših potomaka. 
   
Nek je vječna Crna Gora!

 
OPŠTINSKI ODBOR DPS BAR:

 
Poštovani građani,
 
Upućujemo Vam najljepše želje povodom našeg zajedničkog praznika - Dana nezavisnosti.
 
Neka nas te želje okupe i ujedine za dobro i napredak naše jedine Crne Gore.
 
Neka je vječna!
 
Srdačan pozdrav,
 
OO DPS Bar