Društvo

Čestitke košarkašima Mornara sa svih strana

photo: Sergej Zabijako | 01:06:2018 | 10:13:13

Predsjednik Opštine Bar dr Zoran Srzentić uputio je čestitke KK “Mornar” povodom sinošnjeg trijumfa u finalu prvenstva Crne Gore.
 
Sa izuzetnim ponosom rukovodstvu, stručnom štabu i igračima Košarkaškog kluba „Mornar“ upućujem najsrdačnije čestitke povodom osvajanja titule prvaka Crne Gore.
 
Ovaj šampionski pehar je plod predanog rada Vašeg kluba i sjajnih rezultata koje iz dana u dan postižete. Sportskim talentom i pobjedničkim duhom zavrijedili ste poštovanje svih nas.
 
Uvjeren sam da ćete i u budućnosti sjajnim igrama i uspjesima na domaćim i međunarodnim takmičenjima biti na samom vrhu i na najbolji mogući način promovisati naš grad i državu.

***

Predsjednik Skupštine opštine Bar Radomir Novaković čestitao je košarkašima “Mornara” titulu prvaka države.

 
- Košarkašima, stručnom štabu i rukovodstvu KK “Mornar” upućujem srdačne čestitke na izuzetnom uspjehu i osvajanju titule prvaka Crne Gore.
 
Sinoć je Bar slavio i to sa pravom, jer iza uspjeha je veliki rad, veliki trud i sjajno zajedništvo KK “Mornar” i svih građana Bara. UbijeĐen sam da će uz pomoć grada Bara sljedeća sezona biti nastavak ove - i da snovi o prvacima ABA lige nisu nedostižni.
 
U svemu ste potvrdili i uspjesima u ovoj sezoni dokazali da je Bar sportski grad, da je rasadnik talenata i da živi za sport.
 
U ime Skupštine opštine Bar i moje ime - čestitam vam još jednom.

***

Izvršni direktor “Luka Bar” AD mr Zarija Franović:
 
Povodom osvajanja šampionske titule, košarkašima “Mornara”, stručnom štabu i upravi kluba, kao i svim vjernim navijačima, u ime kompanije “Luka Bar” AD i u svoje lično ime, upućujem najiskrenije čestitke. Nedavno su i odbojkašice ŽOK “Luka Bar”, prvakinje Crne Gore, pokazale da smo grad šampionskog i pobjedničkog duha.
 
Vi ste ponos ovog grada!
 
Hvala vam što ste nas učinili radosnim i donijeli šampionski pehar u naš Bar. Nije li mu i mjesto u gradu koji decenijama unazad njeguje duh ove sportske igre i koji je rasadnik košarkaških talenata?
 
Sjajna igra, timski rad, promišljena i dugoročna strategija uprave i trenera, doveli su “Mornar” prvi put do trona prvaka države. Iza nas je izvanredna sezona vaše igre i majstorica, a ispred nas nadam se još mnogo trijumfa kakav je bio sinoć u “Topolici”. Na tom putu uvijek ćete, kao i do sad, imati punu i iskrenu podršku kompanije “Luka Bar”, jer Bar više nije prepoznat samo kao lučki grad - Bar je sada i zvanično grad košarke!