Društvo

DOO ViK puno medalja i pehara sa Ljetnjih sportskih susreta

| 11:06:2018 | 15:03:48

Povodom uspjeha na Ljetnjim sportskim susretima, iz doo Vodovod i kanalizacija u redakciju je stiglo saopštenje koje integralno prenosimo:
 
Evidentno pozitivno poslovanje na svim nivoima i prema svim pokazateljima, kao i snažan investicioni zamah koji je očigledan kada je DOO Vodovod i kanalizacija Bar u pitanju, je dobio svoj epilog i na sportskim terenima. Na nedavno održanim radničkim igrama VII Ljetnji sportski susreti, radnici DOO Vodovod i kanalizacija su ostvarili odlične rezultate. Braneći boje svog preduzeća, radnici DOO Vodovod i kanalizacija su potvrdili pravilo da poslovni uspjesi idu ruku pod ruku sa sportskim uspjesima.
 
Direktor Vodovoda, Zoran Pajović, primio je jutros radnike svog kolektiva koji su ostvarili ove značajne sportske rezultate, ističući da je izuzetno zadovoljan i ponosan na ekipu koja je predstavljala naše preduzeće. 
 
“Važan dio naše poslovne vizije oslanja se dominantno na savremenu ekonomsku misao koja ulaganje u ljudski kapital ne gleda kao na trošak već kao na investiciju. I dalje stojimo čvsto na stanovištu da su najznačajniji kapaciteti ove firme vrijedni i primjerni radnici, stoga i da treba ulagati u ljude na sve načine jer takvo ulaganje nikad nije trošak već investicija za budućnost. Svjesni smo zahtjeva modernog poslovanja, jer težimo da budemo zamajac privrednog razvoja grada Bara i krećemo se ka ozbiljnom razvoju naše kompanije. Uslov bez koga se ne može zamisliti razvoj moderne kompanije jeste razvijanje skladnih međuljudskih odnosa, podsticanje timskog rada, i to je esencijalno za stvaranje uspješne i efikasne kompanije. Mišljenja sam da kroz ovakve aktivnosti treba stimulisati timski rad, zdrave odnose unutar firme graditi ih, a potom ih i konstantno unaprijeđivati, kako bi obezbjedili dugoročno uspješno poslovanje firme. Zadovoljni radnici su produktivni radnici koji će se konstantno zalagati za uspjeh firme i motivisati ljude oko sebe da čine isto”, poručio je Pajović.
 

Ekipa od petnaest učesnika u sastavu: Adnan Perazić, Mirsad Šabović, Nikola Đurović, Ivica Perak, Šućro Hodžić, Marko Đonović, Vladimir Maljević, Niko Talić, Miloš Kovačević, Nermin Perazić, Ćazim Velić, Đorđo Đokvučić, Jozo Durović, Palja Paljević i Vinko Stanković, osvojila je zlato u odbojci, zlato u šahu, srebro u stonom tenisu, srebro u košarci, bronzu u fudbalu i bronzu u pikadu na ekipnom nivou.
 
Adnan Perazić je proglašen za najuspješnijeg sportistu igara, do je Marko Đonović osvojio treće mjesto u pikadu u pojedinačnoj konkurenciji.
 
Pored niza osvojenih odličja, potrebno je istaći da je sve vrijeme održavanja igara dominiralo dobro druženje, timski duh kao i primjerno ponašanje u reprezentovanju DOO Vodovod i kanalizacija i grada Bara.