Društvo

U Gimnaziji dodijeljene Luče generaciji 2017/18.

by Željko Milović | 12:06:2018 | 18:49:03

U Gimnaziji “Niko Rolović“ je u petak upriličena svečanost na kojoj su uručene nagrade najboljim učenicima za školsku 2017/18. godinu, a onima koji su stekli pravo na dodjelu diplome Luča uručena su ova značajna priznanja.
 
Za najboljeg učenika Škole – đaka generacije proglašen je Uroš Bibić, a Nikola Raonić je najbolji učenik četvrtog razreda. U trećem razredu najbolji u ovoj školskoj godini je bio Vladimir Novović, u drugom razredu Lana Novčić, a u prvom razredu Dušan Vukčević
 
Uroš Bibić i Dušan Vukčević su i dobitnici nagrada na ovogodišnjoj Olimpijadi znanja. Uroš je osvojio drugu nagradu iz hemije, a Dušan drugu nagradu iz biologije. Najbolji učenici u vannastavnim aktivnostima su Ksenija Ivanović, Vasilisa Savić i Ilija Zeković, koji su u ovoj školskoj godini učestvovali u radu više sekcija i dali doprinos promociji Škole. Najbolji sportista škole je Teodora Čavić. Novčane nagrade su učenicima dodijeljene iz sredstava Donacije “Vladimir Šarčević”, a knjige od sredstava Spomen biblioteke “Ivan Milović”.
 

Za odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta i primjerno vladanje u osnovnoj i srednjoj školi, diplomu Luča A, dobili su: Nikola Raonić, Andrej Cvijetić, Teodora Čavić, Uroš Bibić, Anđela Orlandić, Jana Vukosavović, Teodora Ćakić, Nikola Vučeljić, Nemanja Krgović, Eva Stella Lekić, Miljana Plamenac, Benjamin Isić i Itana Bojović.
 
Za odličan opšti uspjeh i primjerno vladanje u osnovnoj i srednjoj školi, diplomu Luča B, dobili su: Mirela Salihović, Lazar Popović, Marija Babić, Rema Ciriković, Nemanja Radonjić, Kenan Količić, Milica Radoman, Ljubica Krklješ, Ivana Đukić, Milan Zlatičanin, Milica Bulatović, Vladana Ulama, Ajla Ličina, Jelena Đurović, Dimitrije Martinović, Roman Đačenko, Vuk Lutovac, Marija Raković, Elena Lojić, Vasilisa Savić, Ivana Burić, Karla Miranović, Velimir Đonović, Vanja Vuksanović, Bobana Marstjepović, Milorad Đurišić, Jovana Vučević, Aldina Drljan, Irma Pontić, Milica Šćekić, Martin Popović i Marina Mihejeva.