Društvo

Biznis partner nagrada za Luku Bar

| 20:06:2018 | 13:43:40

Prestižna regionalna nagrada „Biznis partner 2018“ stigla je na adresu najveće barske kompanije “Luka Bar” AD.
 
„Na osnovu prijedloga poslovnih partnera i rezultata nezavisnih istraživanja tržišta, nagrada je dodjeljena Luci Bar za izuzetan doprinos ekonomskom prosperitetu jugoistočne Evrope kroz inovativna i efikasna rješenja u razvoju transportnih pravaca i bezbjednom protoku ljudi, robe i kapitala“, kazali su iz PR službe Luke Bar.
 
Nagradu je na svečanoj ceremoniji u Beogradu primio Savjetnik izvršnog direktora Andro Drecun, koji je zahvalivši se na nagradi izrazio i zadovoljstvo što „Luka Bar“ u potpunosti ispunjava sve kriterijume za dobijanje ovog izuzetnog priznanja: profesionalnost i etičnost u poslovanju, dobru poslovnu saradnju i rezultate, tržišni i marketinški nastup, odgovornost za šire društvene interese.
 
“Ponosan sam što se naš rad i rezultati našeg poslovanja prepoznaju na regionalnom nivou i nagrađuju ovakvim prestižnim poslovnim, stručnim i javnim priznanjima. Imena ostalih dobitnika: njemačko-srpska privredna komora, Telekom Srbija, Opština Subotica, Zepter international, Dunav osiguranje-ilustrujuda je mjesto kompanije “Luka Bar” AD u društvu najvećih i najuspješnijih. Ovo je vrlo značajno, ne samo za imidž naše kompanije, već za imidž države Crne Gore, kao države i duštva gdje vladaju visoki, evropski poslovni standardi“, rekao je izvršni direktor Luke Bar, mr Zarija Franović.