Društvo

VIDEO: Koktel KK Mornar za prijatelje - privrednike

by Ilija Kovačević i Vesna Šoškić; snimatelj Adi Karađuzović, montažer: Senad Sukalić | 10:07:2018 | 11:18:23

Predstavnici KK „Mornar“, koji je u protekloj sezoni postao šampion države, sinoć su na koktelu u restoranu "Kraljevska plaža" uručili zahvalnice barskim i crnogorskim privrednicima koji su bili uz klub i pružili mu nesebičnu podršku. "Vi ste dio našeg uspjeha", istakli su čelni ljudi barske košarke.
 

Na jednom mjestu bili su svi oni koji su tokom prethodne sezone pomogli barskom sportskom brendu da ostvari rezultate za pamćenje.
 
"Više smo nego ponosni na uspjeh našeg kluba. Vi ste zajedno sa nama dio toga, dio 'Mornara' i Bara i treba da se osjećate ponosnim kao i mi. U sezoni 2017./2018 pomogli ste nam da ostvarimo vanredne sportske uspjehe, od učešća u play off-u ABA lige, mitskih duela sa 'Crvenom Zvezdom', preko finala Kupa Crne Gore, četvrtfinala Fibinog Eurokupa, do osvajanja crnogorskog prvenstva", kazao je predsjednik “Mornara“, dr Igor Lukšić, koji se prisjetio i istorijata kluba, planova i ciljeva kojima je klub težio od davnih vremena.
 
Rade Vujačić, koji je na čelu barskih privrednika i podrška „Mornaru“ ispred SOHO grupe, istakao je da mu je čast što su bili uz klub koji je ostvario istorijski rezultat za grad Bar. "'Mornar' je i prvi put objedinio sve privrednike koji su funkcionisali kao jedan", kazao je Vujačić i naglasio da bi volio da svi privrednici nastave podršku „Mornaru“ i u narednoj sezoni, jer je on, kako je kazao, najbolji ambasador Bara.
 

"Zaključili smo najuspješniju sezonu, ali već moramo da se pripremamo za još značajnija takmičenja", istakao je prvi čovjek barske košarke Đorđije Pavićević.
 
"Najkasnije za desetak dana izaći ćemo u javnost sa informacijama o sastavu kluba za narednu sezonu. Nama je i dalje prioritet ABA liga, koja će naredne sezone biti još jača. Cilj nam je da da budemo stabilan ABA ligaš i idućih desetak godina. Svakako, nećemo zapostaviti ni Eurokup, a Bar će biti u prilici da vidi krem evropske košarke", kazao je Pavićević.
 
Sreću „Mornaru“ u narednom periodu poželjeli su i poznati barski privrednici Nedeljko Lale Čović i Radomir Novaković Cakan, a u ime Opštine Bar potpredsjednik Dušan Raičević.
 

Na druženju u "Kraljevskoj plaži" ozvaničena je saradnja i sa novim partnerom i prijateljem kluba.
 
Izvršni direktor kompanije „Monteput“ Jonuz Mujević i direktor KK „Mornar“ Radivoje Mandić potpisali su ugovor o poslovno-sportskoj saradnji.