Društvo

Gost iz Beča pisao Đukanoviću hvaleći službe u Baru

| 22:07:2018 | 13:04:58

Iz Službe za informisanje Predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića medijima je upućeno saopštenje u kome se navodi kako je “Gost iz Austrije uputio pismo zahvalnosti crnogorskim službama”. Prenosimo ga integralno:
 
- Kabinetu predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića obratio se Gedeon Pernecki, neurohirurg iz Beča, koji je svoj odmor ovog ljeta proveo u Crnoj Gori. U svom obraćanju Pernecki je naveo da je za vrijeme odmora koji je u Crnoj Gori provodio sa porodicom i prijateljima doživio saobraćajnu nezgodu, u kojoj nije bilo povrijeđenih, i izrazio posebnu zahvalnost službama - Centru bezbjednosti Bar, Jedinici za hitnu medicinsku pomoć i Odjeljenju Suda za prekršaje u Baru na pravovremenoj i profesionalnoj reakciji, koje su učinile da boravak u Crnoj Gori zadrži u dobrom sjećanju.
 
Gospodin Pernecki je prenio svoje utiske: “Cjelokupan tok događaja s tim u vezi nas je naveo da još jednom iskažemo našu zahvalnost i odamo priznanje za perfektnu organizaciju i brzo i efikasno okončanje sudskog postupka u vezi sa nezgodom. Kako policija, tako i hitna pomoć, su bili brzo na mjestu nezgode i brzo su reagovali.
 
Sutkinja je takođe bila brzo na licu mjesta i već sljedećeg dana, u nedjelju (!) je zakazala i suvereno održala ročište u Baru. Svim učesnicima, a posebno sutkinji, želimo da izrazimo naše poštovanje i zahvalnost. Sutkinja je spasila naš odmor. Mi svi imamo veliku potrebu da ovo iskažemo na najvišoj adresi u Vašoj državi. Vaša zemlja nije samo lijepa i krase je gostoljubivi ljudi, već ima i divnu sutkinju u Baru”.