Društvo

Barski DPS: Dušan Raičević za predsjednika Opštine

| 02:08:2018 | 09:06:31

Na sinoć održanim sjednicama Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a Bar, kojim  su prisustvovali koordinator za Bar član Predsjedništva Branimir Gvozdenović, i član Izvršnog odbora Goran Jevrić, usvojen je predlog da Dušan Raičević, nosilac liste DPS na proteklim izborima u Baru, bude predložen za predsjednika Opštine.
 
Dusan Raičević je rođen 14.02.1984. godine u Baru, gdje je završio osnovnu i  srednju školu, kao nosilac diplome Luča. Fakultetsko obrazovanje je stekao 2007. godine, na ACMT-u Dubrovnik, područnoj jedinici Rochester Instituta za tehnologiju, New York, SAD – usmjerenje Razvoj preduzetništva i dobio zvanje diplomirani ekonomista menadžmenta. Nosilac je Cum Laude obilježja. U proteklom četvorogodišnjem mandatu obavljao je funkciju potpredsjednika Opštine Bar.


“Članovi organa Partije u Baru su zahvalili dosadašnjem predsjedniku Opštine Bar, dr Zoranu Srzentiću, na uspješnom rukovodjenju Opštinom u prethodne četiri godine, koje je doprinijelo stvaranju izvanrednih uslova za ubrzan razvoj Bara u narednom periodu, kroz dalje infrastrukturno unapređenje ambijenta za otvaranje novih radnih mjesta, zapošljavanja mladih i većeg kvaliteta života svih gradjana Bara”, kazali su iz barskog DPS-a.

“U našem radu vodićemo se principima ubrzanog ekonomskog razvoja, kojim će se bitno uticati na veću zaposlenost i pružanje jasne perspektive mladim ljudima koji su potreba Bara. Mjerilo našeg uspjeha će biti veći kvalitet života svih građana Bara, rezulati našeg rada će se evaluirati svakih šest mjeseci, dok se Akcioni planovi koji su proizašli iz izbornog programa DPS-a Bara budu u cjelosti realizovali”, kazao je Dušan Raičević, obraćajući se članovima Opštinskog odbora.