Društvo

Zajednički sastanak Rotary klubova Ulcinj i Bar

| 24:09:2018 | 10:56:20

Na poziv Rotary kluba Ulcinj, barski rotarijanci, predvođeni predsjednicom Slađanom Živanović, u petak su bili gosti komšija u Ulcinju. Zvanični sastanak i neformalno druženje su održani u ambijentu kompleksa “Palata Venecija”.
 
Nakon uvodnog dijela i riječi obostranih pozdrava, sekretar RC Bar Ćazim Alković je održao predavanje na temu “Degustacija, prepoznavanje i ocjena kvaliteta djevičanskih maslinovih ulja”. Pored teorijskog dijela predavanja, posjetioci su mogli i lično da osjete ukus i različitost kvaliteta raznih ulja.

 
“Po završetku formalnog dijela sastanka, rotarijanci su uz večeru i uz specijalitete kuće nastavili druženje na terasi hotela sa divnim pogledm na plažu i otvoreno more. Barani su imali zadovoljstvo da ih vlasnik kopleksa ‘Palata Venecija’ uskim ulicama Starog grada provoza ‘elektromobilom’, koji je nabavljen kako bi usluga bila unaprijeđena i kako bi gosti bili zadovoljni kompletnom ponudom. Dogovoreno je da se dugogodišnja uspješna sasradnja i prijateljstvo dva komšijska kluba još više intenzivira i unaprijeđuje kroz razne oblike zajedničkih aktivnosti”, kaže se u saopštenju Rotary kluba Ulcinj.