Društvo

Srebrna medalja u muškoj odbojci za ViK

by Željko Milović | 17:12:2018 | 13:41:01

Na nedavno održanim radničkim igrama - VIII sportski susreti u Vrnjačkoj Banji, radnici DOO “Vodovod i kanalizacija” su osvojili srebrnu medalju u muškoj odbojci.

“Braneći boje svog preduzeća, radnici DOO Vodovod i kanalizacija su potvrdili pravilo da evidentne poslovne uspijehe koje ovo društvo ostvaruje prate i dobri sportski rezultati. Naši sportisti su nas navikli na ostvarivanje dobrih rezultata, ali ono što je najbitnije jeste da smo nastavili sa praksom ulaganja u razvoj dobrih međuljudskih odnosa i da je ovo još jedan vid team-bildinga kojim nastojimo ojačati naše kadrovske kapacitete. I ove, kao i prethodne godine, bilježimo odlične poslovne rezultate, indikatori našeg poslovanja bilježe pozitivne trendove rasta u svim pravcima što ukazuje da smo na pravom putu i da je naša riješenost da ulažemo u ljude ispravna poslovna orijentacija. Mišljenja smo da je potrebno baštiniti vrijednosti koje se razvijaju kroz manifestacije ovog tipa i da će to svakako donijeti još jedan pozitivan impuls u radu našeg društva u budućem periodu. Pored osvojenog odličja, potrebno je istaći da je sve vrijeme održavanja igara dominiralo dobro druženje, timski duh, kao i primjerno ponašanje u reprezentovanju DOO Vodovod i kanalizacija Bar”, stoji u saopštenju kojeg potpisuje izvršni direktor DOO Vodovod i kanalizacija mr Zoran Pajović.

Ekipu DOO Vodovod i kanalizacija na igrama u Vrnjačkoj Banji predstavljali su: Ivica Perak, Adnan Perazić, Niko Talić, Nikola Ćosović, Vinko Stanković, Đorđe Đokvučić, Miloš Kovačević, Vlado Božović, Nermin Perazić, Miloš Kovačević, Ćazim Velić, Šućro Hodžić, Jozo Durović, Kenan Karastanović, Almir Kačar, Mirsad Šabović, Vladimir Maljević i Nikola Đurović.