Društvo

Novogodišnja ponuda predstavljena u Trebinju

| 18:12:2018 | 15:49:06

Danas je u hotelu „Central Park“ na Trebinju održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen program dočeka Nove 2019. godine u Baru i drugim gradovima u Crnoj Gori.
 
TO Bar je bila organizator ove konferencije, na kojoj su brojni predstavnici medija i lokalnih turističkih agencija upoznati sa novogodišnjim programima i aranžmanima. Prezentaciji je prisustvovao i direktor Turističke organizacije Trebinja Marko Radić koji je pružio podršku u organizaciji nastupa.

 
Direktor TO Bar Emil Kukalj je prisutne upoznao sa kompletnim novogodišnjim programom i pozvao Trebinjce da predstojeće praznike provedu u Baru, a nakon konferencije za medije dodijeljene su i nagrade za novinare u saradnji sa turističkom privredom. Hotel „Adria“ iz Šušanja je za ovu priliku obezbijedio trodnevni aranžman, a akciji su se pridružile i kolege iz drugih gradova.
 
Na konferenciji su, osim Bara, svoju ponudu predstavile LTO Budve, Kotora, Tivta, Herceg Novog, Podgorice, kao i predstavnici turističke privrede.

 
Osim u Trebinju, novogodišnji program je, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i lokalnim turističkim organizacijama Budve, Herceg Novog, Podgorice, Kotora i Tivta, predstavljen i u Beogradu, Sarajevu i Dubrovniku.