Društvo

Predstavom za najmlađe otpočeo Novogodišnji hepening

by Nemanja Janković, photo by Dejan Senić | 30:12:2018 | 16:25:42

Edukativnom dječijom predstavom “Začarani Djeda Mraz“ u izvođenju glumaca iz Podgorice, danas je na Trgu Vladimira i Kosare otpočeo trodnevni novogodišnji hepening  “Uplovimo zajedno u Novu 2019.”, koji se organizuje pod pokroviteljstvom TOB-a i Opštine Bar.
 

Više stotina dječaka i djevojčica u pratnji roditelja uživalo je u performansu koji je oduševio prisutne. Ova predstava je po prvi put izvedena u našem gradu, a govori o tome da su dobrota i ljubav važniji od izgleda, a da je svima nama potrebno da i u nastupajućoj godini imamo što više pravih prijatelja pored sebe.

Tročlanu glumačku ekipu čine Branka Femić, Dejan Đonović i Goran Slavić.

Nakon predstave među najmlađim Baranima pojavio se i Djeda Mraz, koji je nakon pozdravnih riječi na bini strpljivo dijelio poklone svima koji su se našli na Trgu.


Za one starije prava zabava počinje večeras, kada će otpočeti muzički program. Za ljubitelje narodne novokomponovane muzike od 21:00 nastupiće talentovani barski muzičar Dino Beharović u pratnji “D benda”, a negdje od oko 23:00 h sve prisutne goste zabavljaće regionalna zvijezda Aco Pejović.