Društvo

Allegra Krstarenja na Sajmu turizma u Beogradu

SPONZORISANI TEKST | 21:02:2019 | 15:41:41

SPONZORISANI TEKST
 

Allegra Krstarenja će se i ove godine predstaviti na 41. Sajmu turizma u Beogradu. 
 
Jedna od najuspješnijih manifestacija u Srbiji i regionu ove godine biće ispraćena parolom ″Leto je bliže nego što mislite″.
 
 Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Bugarska, zemlja čiji turizam doživljava zenit i jedna od prijestonica kulture u 2019. godini. 41. Sajam turizma održava se na Beogradskom sajmu u periodu od 21. do 24. februara. Sajam će biti domaćin za preko 1000 izlagača iz više od 50 zemalja. Puno je priznanja i pohvala koje karakterišu ovaj ″svijet u malom″, stoga, toplo preporučujemo da posjetite sajam i sami se uvjerite kako atraktivnost i šarm ovog događaja spajaju biznis i zabavu.

 
Svoju ponudu na sajmu, osmi put u nizu, bez izuzetka, samostalno izlaže agencija ″Allegra Krstarenja″ iz Bara. Ove godine Allegra će predstaviti ponudu kompanija Costa Crociere, MSC Cruises, Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Celestyal Cruises, Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises i ostalih svjetskih kruzing kompanija. Osim uobičajenih ruta Istočnim i Zapadnim Mediteranom, ove godine preporučujemo i krstarenja Grčkim ostrvima, Glavnim gradovima Evrope, a tu su i atraktivne destinacije poput Kariba, Mauricijusa, Sejšela i jedan od najvećih izazova krstarenje oko svijeta, a posebno izdvajamo veliko novembarsko krstarenje Američkim Pacifikom, novogodišnje krstarenje koje obuhvata tri kontinenta kao i polaske iz Dubrovnika tokom čitave ljetnje sezone.

 
Štand Allegre u hali 2A je prethodnih godina posjetio veliki broj poslovnih partnera, predstavnika kompanija, prijatelja i ljubitelja krstarenja, tako da ih ove godine očekujemo u još većem broju.

SPONZORISANI TEKST