Društvo

Allegra postala članica CLIA

SPONZORISANI TEKST | 28:02:2019 | 11:11:14

SPONZORISANI TEKST

Kompanija Allegra Montenegro postala je član CLIA, najveće svjetska internacionalne asocijacije u kruz industriji.
 
Allegra je 2010. godine uplovila u svijet turizma i predstavlja agenciju posebno specijalizovanu za krstarenja, a pored krstarenja, Allegra je i lučki agent u više gradova na crnogorskoj obali. Kompanija iza sebe ima niz priznanja, zahvalnica, uspješnih saradnji i još puno potvrda svog uspjeha na polju turizma. Allegra nastoji da napreduje i da se razvija u svakom trenutku, tako je i godina iza nas bila godina u kojoj smo postigli uspjeh na više polja. Veliki korak u poslovanju i dostignuće kojim je Allegra ušla u 2019. godinu jeste članstvo u CLIA.
 
CLIA je najveća svjetska internacionalna asocijacija u industriji kruzera, osnovana 1975. godine. Cilj ove globalne asocijacije jeste da podstiče uspjeh svojih članova edukacijom i promovisanjem zajedničkih interesa kruzing zajednice. CLIA raspolaže ozbiljnim brojevima u svojoj statistici, među kojima je 50 i više kruzing linija sa 95% pokrivenosti globalnog kapaciteta za krstarenja, više od 340 članova koji su ključni dobavljači i partneri na linijama za krstarenja, više od 15000 putničkih agencija, više od 25000 putničkih agenata i više od 24 miliona putnika na godišnjem nivou.
 
Ove nedelje, Allegra je na partnerskoj konferenciji CLIA-e u Londonu gdje će imati priliku da se upozna sa ostalim članovima organizacije i predstavlja crnogorsku kruzing industriju.

SPONZORISANI TEKST