Društvo

Turistička ponuda Bara predstavljena u Kijevu

| 11:04:2019 | 15:34:04

Danas je u Kijevu, u hotelu “Opera” održana prezentacija turističke ponude Bara kao i poslovna radionica između turističke privrede Crne Gore i Ukrajine.
 
“Skup je pozdravio ambasador Crne Gore u Ukrajini, Ljubomir Mišurović, direktorica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Željka Radak Kukavičić, predstavnici Ministarstva održivog razvoja i turizma, kao i predstavnici turističkih organizacija Bara i Budve koji su predstavili destinaciju. Prisutni su upoznati sa prirodnim i kulturnim vrijednostima našeg podneblja, ponudom za predstojeću ljetnju turističku sezonu, avio linijama između dvije zemlje i dr”, kaže se u saopštenju iz TOB-a.

 
Nakon prezentacije, organizovana je i poslovna radionica na kojoj su crnogorski predstavnici održali sastanke sa ukrajinskim turoperatorima i agencijama sa ciljem uspostavljanja saradnje u budućnosti. Upriličen je i koktel, uz degustaciju tradicionalnih crnogorskih proizvoda.
 
Na prezentaciji su bili prisutni turoperatori iz Ukrajine među kojima su bili: Alf, TUI Ukrajina, Kompas Travel, Join UP, Orbita, Siesta, Coral, Pilon, Wind Rose, Sky Up, Alians, Pegas, Annex, Pan Ukraine, TEZ Tours i drugi.

 
“Promociji turističke ponude Crne Gore u Kijevu, pored predstavnika Ministarstva održivog razvoja i turizma, NTO CG i lokalnih turističkih organizacija Bara i Budve, prisustvovali su predstavnici AD ‘Marina Bar’, kompanije ‘Beppler&Jacobson’, hotela ‘Falkensteiner’ , ‘Korali’ i ‘La Perla Hotel & Villas’ kao i predstavnici agencija ‘Montenegro tourist service’, ‘R-tours’, ‘Talas M’, ‘Prometheus travel’ i ‘Next travel’”, kazali su iz Stručne službe TOB-a, uz napomenu da su bili suorganizatori ovog događaja u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Ukrajini, Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i Turističkom organizacijom Budve.