Hronika

Krivična prijava maloljetniku za tešku tjelesnu povredu

| 02:04:2019 | 16:07:49

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bar su, preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju događaja u kojem je jedan maloljetnik zadobio teške tjelesne povrede, podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv L.M. (16) iz Podgorice zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo “teška tjelesna povreda”. 
 
Policijski službenici su postupili po prijavi zaposlenih u Zavodu za Hitnu medicinsku pomoć Bar, 19. marta 2019. godine, kada je na ukazivanje medicinske pomoći sa povredama glave u njihove prostorije dovedeno maloljetno lice staro 15 godina. Maloljetnik je saopštio policijskim službenicima da je povrede zadobio prilikom pada niz stepenice ispred Doma učenika gdje je smješten.
 
Kriminalističkom obradom barska policija je došla do saznanja da je tog dana ispred Doma učenika došlo do tuče između ovog lica i L.M, koji je maloljetniku nanio tešku tjelesnu povredu u vidu frakture jagodične kosti.
 
O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se protiv L.M. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo “teška tjelesna povreda”.