Mozaik

Mehmed i Dejana među najljepšima u Bodrumu

by Željko Milović | 20:05:2017 | 12:43:49

Dvoje Barana – Mehmed Medo Nikezić i Dejana Martinić okitili su se prestižnim titulama za ljepotu na najvećem svjetskom takmičenju za djecu World League Of Beauty And Fashion, koje se održavalo u Bodrumu, u Turskoj .
 

Nakon osvajanja titule Mistera Crne Gore u uzrastu od pet godina, Nikezić, inače član Modne agencije “Top 3 Models Montenegro”, stekao je pravo da učestvuje na ovom takmičenju, skupa sa još 6 učesnika različitih uzrasta iz Crne Gore! Mehmed Nikezic je osvojio lentu “Little Mister World” i titule “Mister talent” i “Mister simpatičnosti”.
 

Dejana Martinić, takođe član član Modne agencije “Top 3 Models Montenegro”, je na izboru za Miss Crne Gore osvojila glavnu nagradu za kategoriju od 15 do 18 godina, a u Bodrumu je postala “Miss World Junior” i “Photomodel of the Universe”.
 

Organizatori su se pobrinuli da učesnici, pored glavnih takmičarskih aktivnosti, imaju i vremena za druženje i rekreaciju. Posjetili su hipodrom, jahali konje, krstarili morem, posjećivali značajne lokalitete u ovom poznatom turskom turističkom centru, i učestovali na Fashion Weeku pred eminentim ličnostima iz svijeta mode, turizma, show biznisa i više stotina posjetilaca.