Mozaik

VIDEO: Paralyzed Dream objavio prvi singl

by VIJESTI | 04:10:2018 | 12:31:47

Mladi barski stoner-rock sastav “Paralyzed Dream” objavio je istoimenu numeru, koja se može poslušati na Youtubu servisu. Ovo je debitantski singl koji je grupi donio pobjedu na konkursu studija “Stivi”, gdje je pjesma snimana i miksana.
 
“Paralyzed Dream” čine bubnjar Nikola Pantović (24), basista i bekvokal Frano Kolović (16) i gitarista i vokal, frontmen Pavle Kolović (18).

 
“U većini slučajeva pišem tekstove i muziku dok mi u tome asistira Frano, a na idejama radimo svi zajedno, kao bend. Po samom osnivanju, imali smo tri svirke u Gimnaziji 'Niko Rolović', a krajem decembra prošle godine smo počeli sa svirkama u Podgorici i tu smo imali nekoliko nastupa u ‘Skadar radio klubu’, koji nam je dao šansu da se pokažemo”, kazao je ranije za “Vijesti” frontmen “Paralyzed Dreama”.
 
Kao i prvi singl, tako su i ostale pjesme mladih crnogorskih rokera na engleskom jeziku, jer se muzičari nadaju da mogu doprijeti i do internacionalne publike.
 
“Odlučili smo se za tu numeru, jer je najkompatibilnija za formu singla. Na engleskom je, kao i svaka koju izvodimo i namjeravamo da nastavimo u tom pravcu, jernam otvara vrata za scenu internacionalnog nivoa, a i ljudi sa našeg prostora koji slušaju ovaj pravac, više vole da čuju pjesmu na engleskom, nego na našem jeziku”, izjavio je Kolović.
 
Rokeri iz Bara priznali su da razmišljaju i da ekranizuju svoju prvu pjesmu, ali i istakli da su im trenutno prioriteti studijsko snimanje i svirke.
 
“Imamo još par autorskih numera i još dosta ideja i materijala koji čekaju dan za svoju realizaciju”, najavio je frontmen.