Mozaik

VIDEO: Bubulj ekranizovao pjesmu Ništa mi nije kao ti

by Silvija Vukelić | 24:10:2018 | 10:14:47

Kad Cetinjanin napiše tekst i muziku, Podgoričani otpjevaju, a Barani snime spot, nastane kompozicija „Ništa mi nije kao ti“.

 
Autor je Momčilo Zeković Zeko, a pjevaju Danijel Alibabić, Rajo Simonović, Bojan Marović i Bojan Delić. Promocija spota koju potpisuje barska video produkcija“Bubulj ” održana je u ponedjeljak u kući Čubranovića u Staroj Varoši u Podgorici.
 
Zeko je za Radio Bar i Bar info kazao je da je ova numera nastala kao proizvod inspiracije starom Podgoricom i pjesmama  “crnogorske kraljice emocije” Ksenije Cicvarić i istakao dobru saradnju sa “Bubulj produkcijom”
 
Reditelj spota Dejan Senić ponosan je zbog nastavka uspješne saradnje sa Zekovićem.

 
“Zajednički smo realizovali dva spota sa njegovog albuma ‘Džep sa tajnama’, treći je u fazi montaže, a takođe radimo i spot za ‘Perper’. Drago nam je što nam je povjerio i ovaj projekat. Na žalost, sinoć nismo prisustvovali  promociji spota zbog ranije zakazanog snimanja na Durmitoru. Ipak, nadamo se da smo u pjesmi ‘ Ništa mi nije kao ti’, kadrovima na autetničnim lokacijama, uspjeli da dočaramo duh stare Podgorice onako kako je on to I zamislio”, kazao je Senić i dodao da je atmosfera na setu bila sjajna.

 
Pored Senića, za režiju i fotografiju bio je zadužen Branko Maljević, a za tehničku podršku Nada Profaca i Danilo Pervov.