Društvo

Opet problemi sa smećem u naselju Sveti Ivan

by Željko Milović | 14:04:2017 | 16:45:07

U redakciju Radio Bar i Bar Infa stigao je mejl od mještanina Eda Murića, kojim upozorava na komunalne probleme u naselju Sveti Ivan.
 
Kako ističe, u posljednjih mjesec dana, na mjestu određenom za smeće, stoje “kontejnjeri bez točkova,  probijeni, zapaljeni, nekoliko puta počne da se dimi smeće poslije odlaska komunalaca, a ko pali - ne znam”.
 
Ističe da se nekoliko puta obraćao Komunalnoj policiji i preduzeću Komunalne djelatnosti, ukazujući na problem mjesta pored koga prolazi veliki broj turista i prolaznika na putu ka Albaniji.

 
“Svako jutro moram da zatvaram vrata od radnje zbog dima i smrada. Na toj lokaciji bacaju smeće od Pečurica pa sve do Gornjeg Zaljeva. Obećali su da će da mijenjaju lokaciju i kontejnjere, ali očigledno svaki put zaborave poslije razgovora”, žali se Murić.
 
Ističe kako najviše čiste privatnici Dino i Mino Kalamperović i Emil Hodžić...
 
“Mino je betonirao mesto za kontejnere, ali ih radnici Komunalnog  odguraju do samog puta, jer ne mogu da ih vuku pune do kamiona pošto nemaju točkova”, kaže Murić, zaključujući sa je “najgore mještanima”, a posebno njemu “sa radnjom i poslovanjem”.