Društvo

TO Bar u Kragujevcu

| 27:05:2017 | 11:58:44

Turistička organizacija Bar je organizovala jednodnevnu promociju u Kragujevcu, gradu sa kojim je Bar pobratimljen.
 
“U okviru ovogodišnje regionalne kampanje koju realizujemo u saradnji sa Nacionalnom turistickom organizacijom Crne Gore, ambasadom CG u Srbiji i lokalnim turističkim organizacijama Budve, Tivta i Rožaja, ovo je bila prva izuzetno uspješna prezentacija. Na glavnom gradskom trgu održana je promocija na kojoj je distribuiran reklamno-propagandni materijal i pružene informacije o ponudi za predstojeću ljetnju sezonu. Kao i svih prethodnih godina, organizovana je nagradna igra za građane Kragujevca, a ljetovanje za dvije osobe su sponzorisali hoteli ‘Adria’ iz Bara i ‘Obala’ iz Budve”, ističu iz TO Bar.
 
U restoranu hotela “Zelengora” u prisustvu brojnih zvanica, o turističkoj ponudi predstojeće sezone govorila je direktorica TO Bar Neda Ivanović.
 

Ovoj prezentaciji su prisustvovali predsjednik Opštine Bar dr Zoran Srzentić i gradonačelnik Kragujevca Radomir  Nikolić, koji su najavili aktivnosti buduće saradnje. Neda Ivanović je poseban akcenat stavila na novouređenu panoramsku rutu “Između dvije čarobne obale” u barskoj opštini.
 
“Sve turističke agencije iz Kragujevca koje imaju u svojoj ponudi aranžmane za Crnu Goru su se odazvale pozivu TO Bar, kao i brojni lokalni mediji.Regionalna kampanja se nastavlja u Beogradu na ‘Beogradskom manifestu’, Novom Sadu i Sremskim Karlovcima.