Društvo

U gostima turoperatori iz Litvanije, Estonije i Letonije

by Željko Milović | 02:06:2017 | 10:29:05

Turistička organizacija Bar je juče ugostila turoperatore iz Litvanije, Estonije i Letonije. Ovu studijsku posjetu Crnoj Gori organizovala je Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Poljskoj i kompanijom “Turkish Airlines” - predstavništvom u Litvaniji.
 
Turoperatori su 1. juna imali priliku da se upoznaju sa kulturno-istorijskim znamenitostima u Starom Baru i sa Starom maslinom, dva nezaobilazna turistička lokaliteta u našoj opštini.
 
„Izrazili su veliko interesovanje za cijene u privatnom i hotelskom smještaju, izletima na Skadarskom jezeru, biciklističkim stazama i pješačkim turama po okolnim planinama, za kursevima ronjenja i drugim aktivnostima, manifestacije, turističke atrakcije, kulturu... Turistička organizacija Bar im je poklonila svoj reklamno-propagandni materijal , u kome su se našle i nove mape panoramske rute ''Između dvije čarobne obale'' kojom smo ove godine obogatili našu turističku ponudu. TO Bar je organizovala boravak novinara na teritoriji barske opštine, dok je JP Kulturni centar Bar obezbijedio besplatne ulaznice za Stari Bar i Staru maslinu.