Društvo

Radnici Vodovoda prvi na Radničkim igrama u Grčkoj

by Ivanka Leković | 02:06:2017 | 17:05:33

Tradicionalni Ljetnji sportski susreti opština i preduzeća, na kojima su se okupile ekipe iz Crne Gore i Srbije, ove godine trajali su od 26. maja do 1. juna, a održani su u grčkom Pefkohoriju, na Halkidikiju.

Na igrama je učestvovalo 11 preduzeća, među kojima su bila dva iz Bara. Ekipa DOO Vodovod i kanalizacija iz Bara je podijelila prvo mjesto sa ekipom Opštine Paraćin.

Direktor Vodovoda, Zoran Pajović, primio je jutros radnike svog kolektiva koji su osvojili čak sedam pehara i to: treće mjesto (muškarci) u malom fudbalu, prvo mjesto u odbojci na pijesku (muškarci), drugo mjesto u pikadu (muškarci), drugo mjesto u odbojci (mješovita ekipa), drugo mjesto u košarci (muškarci), a dobli su i nagradni pehar za fer plej, kao i pehar za sveukupnog pobjednika VI Ljetnjih sportskih igara.

“Izuzetno sam zadovoljan i ponosan na ostvarene rezultate ekipe koja je predstavljala naše preduzeće, a samim tim i naš grad. Ove godine su ostvarili najbolji rezultat otkad učestvuju na Radničkim igrama. Ja ću se truditi da kao direktor ovog preduzeća stvorim što bolje uslove za svakog radnika u firmi, kao i da ih kroz ovaj vid sportskih takmičenja stimulišem da budu što zadovoljniji, jer svaki zadovoljan radnik je dobar radnik” - istakao je Pajović.

Ekipa Opštine Bar, koja je takođe učestvovala na igrama u Pefkohoriju, osvojila je četiri pehara. Bili su treći u stonom tenisu (muškarci), drugi u odbojci na pijesku u muškoj konkurenciji, prvi u odbojci na pijesku u ženskoj konkurenciji, a ženska ekipa osvojila je i treće mjesto u pikadu.