Društvo

Sve više građana prijavljuje bacanje otpada

by Vjera Knežević Vučićević | 08:07:2017 | 19:42:12

Sve više Barana se uključuje u akciju prijavljivanja nesavjesnih građana koji bacaju građevinski i ostali otpad van deponija- zadovoljni su u službi Komunalne policije.
 
“Tokom posljednjih nekoliko dana dobili smo prijave da naši sugrađani iz vozila i kamiona istovaraju građevinski materijal i šut na javnu površinu u naselju Zagrađje u Sutomoru i na lokaciji uz magistralni put Bar-Ulcinj” - saopštio je načelnik Komunalne policije Dragan Radulović.
 
On ističe da je dežurna patrola te opštinske službe, kao i do sada brzom reakcijom uspjela da identifikuje počinioce prekršaja i shodno ovlašćenjima izda prekrsajne naloge - N.K. iz Bara i preduzetniku G.M iz Sutomora.
 
“Podsjećamo da je Komunalna policija ranije najavila da će maksimalno represivno djelovati prema svim osobama koje budu zatečene da bacaju smeće, građevinski otpad, šut” - upozorava Radulović, uz molbu građanima da, ukoliko zateknu lice koje istovara otpad van dozvoljenog mjesta, odmah obavijeste Call centar Komunalne policije na telefon 060-000-800 (Viber i WhatsApp). Fotografije mogu dostaviti na  email komunalna.policija@bar.me i komunalnapolicija.bar@gmail.com