Društvo

Relstone - Pouzdan partner u biranju savršenog doma

Sponzorisani tekst | 03:08:2017 | 11:49:25

SPONZORISANI TEKST

Preduzeće RELSTONE doo je sinonim za pouzdanu nekretninu. Ukoliko ste u procesu biranja Vašeg savršenog prostora za život, stanovi u stambeno-poslovnom objektu preko puta Osnovne škole “Jugoslavija” su pravi izbor za Vas.
 
Objekat je stambeno-poslovni, podijeljen u tri lamele, svaka sa posebnim ulazom. Zgrada ima sedam spratova, na kojima je raspoređena 101 stambena jedinica u vidu jednosobnih, dvosobnih i VIP stanova. Stanovi su funkcionalne jedinice koje pružaju udobnost i komfor, kako za odmor, tako i za stalni boravak.

 
Višestruke prednosti izbora naše kompanije prilikom kupovine uknjiženih i useljivih stanova, direktno od investitora, su: obilje svjetlosti (francuski balkoni sa ciljem uštede energije), visoki plafoni (visine 2,77m), multi split sistem klimatizacije sa jednom spoljašnjom i više unutrašnjih jedinica (svaka soba ima svoju klimu), podno grijanje u kupatilu i kuhinji, hidroizolacija, termoizolacija (stanovanje na temperaturi od -15), Demit fasada objekta sa duplim-erker zidovima na 80% zidova (debljine 46cm), pvc profili (proizvođač Veka) i mnoge druge.
 
Upotpunili smo ponudu za rješavanje 101 stambenog pitanja porodica kako našeg grada, tako i okoline i ujedno unikatnim vizuelnim efektom postali prepoznatljivi.

 
Sa akcijskom ponudom sa kojom smo počeli od 01.06.2017 koja se odnosi na jednosobne stanove sa pogledom na planine (čija se kvadratura krece od 57m2 do 65 m2) i poklonom od 5m2 želja nam je da potencijalnim kupcima izadjemo u susret na obostrano zadovoljstvo.
 
Za sve informacije možete nas kontaktirati na tel 068 00 11 77 ili putem web stranice www.rel-ton.com.SPONZORISANI TEKST