Društvo

Čišćenje podgoričkog odmarališta za Spičansku noć

| 18:08:2017 | 10:10:01

Pripreme za “Spičansko veče”, šestu manifestaciju iz Kulturnog kalendara “Novo i ljepše Sutomore”, uveliko teku.
 
U cilju rasterećenja saobraćaja na prostoru Trga Obradovića u Sutomoru realizovana je akcija uređenja podgoričkog odmarališta, kako bi se vozila preusmjerila na taj prostor i pripremio prostor za održavanje kulturne manifestacije “Spičansko veče”.

 
“Zahvaljujemo se Komunalne djelatnosti koji su podržali ovu akciju i pomogli u uređenju prostora. Takođe se zahvaljujemo i JP ‘Jedinstvo’ koje nam je ustupilo svoje kamione i doniralo prevoz jalovine koju je doniralo preduzeće d.o.o. ‘Nimont’, i Saši Guliću koji je svojim bagerom pomogao uređenju”, kaže za Bar Info Slobodanka Hrvatin, inicijatorka akcije.  

 
Trg Obradovića će od 24. avgusta biti zatvoren za korišćenje parkinga, i rasteretiće se prostor od vozila u ranim jutarnjim časovima, kako bi na vrijeme pripremili i uredili prostor za postavljanje koncertne bine i štandova za etno-bazar.
 
“Akciju uređenja Trga Obradovića realizovaće NVO Novo i ljepše Sutomore, Komunalne djelatnosti doo, komunalna i saobraćajna Policija, JP ‘Jedinstvo’, i d.o.o. ‘Nimont’ Bar. I ove godine NVO Novo i ljepše Sutomore za kulturnu manifestaciju ‘Spičansko veče’ ima punu podršku od Opštine Bar, i Turističke organizacije Bar, pa se i ove godine održava u zajedničkoj organizaciji”, istakla je Hrvatin. 

 
“Spičansko veče” će se održati 25. avgusta, na Trgu Petra i Filipa Obradovića, sa početkom u 20:00h.