Društvo

Kompletirana ograda oko OŠ BJO

by Darija Marđokić | 01:09:2017 | 18:17:46

Ograda oko OŠ „Blažo Jokov Orlandić“ konačno je kompletirana. Kako su i obećali investitori, radovi su završeni prije početka školske godine.
 
Na inicijativu tadašnjeg Savjeta roditelja OŠ „Blažo J. Orlandić“, akcija izgradnje ograde oko škole pokrenuta je 2013. godine u cilju pojačane bezbjednosti djece i očuvanja školske imovine.

 
„Poslije četiri godine izuzetnog angažovanja tadašnje predsjednice Savjeta Mile Pejović, svih roditelja u tadašnjem, a i sadašnjem sazivu, direktorice škole Svetlane Đurović, uspjeli smo da završimo ogradu. Ovom prilikom se zahvaljujemo svim građanima, firmama, svim ljudima dobre volje koji su na bilo koji način učestvovali u izgradnji... Veliku zahvalnost dugujemo i novinarima koji su bili uz nas da nam daju podršku. Svakako ćemo se svima pojedinačno zahvaliti na prigodan način“, kazala je za Bar Info Marija Radović, predsjednica Savjeta roditelja OŠ „Blažo Jokov Orlandić“.

 
Ukupna vrijednost investicije bila je 14.700 eura, a prema riječima Radovićeve, značajnu sumu izdvojila je i škola iz svog budžeta, određeni broj roditelja djece, učenika škole i nekoliko barskih firmi koje su donirale građevinski materijal, prije svih d.o.o. “Nimont“ i “EM Stroy“.
 
Izvođač radova bila je firma “Ferrostil” koja je dala najbolju ponudu i pomogla izgradnju ograde popustima.