Društvo

Dr Srzentić i Novaković čestitali katolički Božić

| 23:12:2017 | 13:40:01

Povodom najradosnijeg praznika, Božića, vjernicima katoličke vjeroispovjesti čestitali su blagdane predsjednik Opštine dr Zoran Srzentić i predsjednik Skupštine opštine Radomir Novaković.
 
* * * 

Poštovani g. Đonlešaj,
 
Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića, upućujem Vama, sveštenstvu, vjernicima katoličke vjeroispovijesti i svim hrišćanima koji praznuju po gregorijanskom kalendaru, najsrdačnije čestitke u ime Opštine Bar i svoje lično ime.
 
Neka radost Božića ispuni plemenitošću i naše misli i naša djela. Ovo je i povod da se podsјetimo da smo društvo koje njeguje različitosti, uz međusobno uvažavanje, poštovanje i razumiјevanje u skladnom suživotu po kojem je Bar nadaleko i oduvijek čuven.
  
Uz želju da prеdstојеćе dаnе prоvеdеtе u duhоvnоm miru, zаdоvоlјstvu i pоrоdičnој srеći i da Nova 2018. godina bude godina blagostanja i uspjeha, čestitam Vam Božić.
 
S poštovanjem,
predsjednik dr Zoran Srzentić
 
* * *
 
Poštovani gospodine Đonlešaj,
 
Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića, Vama, sveštenstvu i svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti u ime Skupštine opštine Bar i u svoje lično, upućujem srdačne i najiskrenije čestitke.
 
Božić je praznik radosti koji nas ispunjava najljepšim osjećanjima. Daje nam nadu i podstrek da savladamo mnogobrojne i svakodnevne prepreke i iskušenja. To je prilika da se zajedno podsjetimo da smo društvo koje njeguje različitosti u naciji, vjeri i kulturi i da to može i treba da bude naša prednost.
 
Želim da praznik Hristovog rodjenja unese sreću, zdravlje, mir i blagostanje u vaše domove i osnaži osjećanja ljubavi, poštovanja i međusobne tolerancije.
 
S poštovanjem,
predsjednik Radomir Novaković