Društvo

Novogodišnji koktel Radio Bara

by Ivanka Leković | 28:12:2017 | 16:31:12

U Radio Baru danas je održan novogodišnji koktel, na kome je naš Đedo Mraz, Rajko Joličić, djeci zaposlenih uručio prigodne poklone. Ove godine, koktel je bio i prilika da se Đoku Pavićeviću uruči zahvalnica za donaciju Radio Baru.
 
Vesna Šoškić, direktorka Radija, poželjela je svima srećnu Novu godinu.

 
“Protekla 2017. godina je za nas bila uspješna, prije svega zbog toga što smo realizovali sve ono što smo zacrtali i planirali. Imali smo dobru saradnju sa sa našim osnivačem - Opštinom, sa kojim smo u potpunosti realizovali ugovor. Ono što je posebno važno, u protekloj godini smo u potpunosti obnovili tehniku, prvo studijsku i režijsku, a sada i emisionu. Nabavili smo tri potpuno nova predajnika. Zbog toga je danas sa nama naš dugogodišnji prijatelj, ugledni sugrađanin, poznati sportista i sportski radnik - Đorđije Pavićević, zahvaljujući kome smo uspjeli da nabavimo predajnike. Želim da mu se zahvalim na tome. On je inače poznat kao dobrotvor i donator. Ovoga puta donacija je stigla i našoj kući, na čemu smo mu zahvalni. Mi se nadamo da ćemo korektnim izvještavanjem o svim vašim aktivnostima, sportskim uspjesima i rezultatima koje postižete, informisati javnost pravovremeno”, istakla je ona.
 
Pavićević se zahvalio na priznanju i istakao je da je ovo priznanje jedno od najdražih.

 
“Radio Bar je, od kad se osnovao, vazda bio uz nas i nekako smo zajedno išli i krčili puteve uspjeha. Ovim putem želim samo da nastavite, da budete još veći i da radite u još boljim uslovima, da svi zajedno, sa sportskim klubom Mornar, koji je jedna razglednica Bara, nastavimo da krčimo put našem Baru, da bude na evropskom nivou. Na onom nivou koji zaslužuje. Ja se nadam da zajedničkim snagama možemo doprinijeti tom uspjehu“, istakao je on.

 
Djeca zaposlenih su, pored uobičajenih poklon paketića, dobila i shoe-box poklone od humanitarne organizacija NVO “Život-Life Pruži ruku prijateljstva“, a za slatko posluženje pobrinuo se restoran “Savoja“. Kolegama je čestitala i Jovanka Ljubenko Matunović, vlasnica galerije “Vega”.