Društvo

VIDEO: Dr Srzentić: Zajedno dočekajmo Novu godinu

by Vesna Šoškić; snimatelj Adi Karađuzović; montaža Senad Sukalić | 29:12:2017 | 14:23:10

Predsjednik Opštine Bar dr Zoran Srzentić čestitao je građanima Bara predstojeće novogodišnje i božićne praznike i pozvao ih da u dobrom raspoloženju i zajedno, na glavnom gradskom trgu uz poznate izvođače, dočekaju Novu 2018.godinu
 

“I ove godine Opština i Turistička organizacija priređuju doček Nove godine. Vidjeli smo da je trg lijepo okićen, 31. decembra ući ćemo u novo ljeto sa Marijom Šerifović, a 1. januara na trgu će pjevati ‘Plavi orkestar’. Program je već počeo sinoć, učestvovaće i naše grupe ‘Akademija’, ‘Zora’ i drugi, nekoliko dana prije i poslije Nove godine imaćemo zabavan i sadržajan program. Najave su da će biti toplo i lijepo vrijeme, stvoreni su uslovi  da svih ovih dana budemo zajedno, da 31. dočekamo Novu godinu”, kazao je predsjednik Opštine dr Zoran Srzentić, koji je podsjetio da su godinu za nama obilježili intenzivni radovi i da je urađeno mnogo toga na dobrobit građana i u interesu grada.
 
“Čestitam Novu godinu građanima Bara, želim im da budu uspješni, zdravi i srećni sa svojim porodicama”, poručio je prvi čovjek barske opštine dr Zoran Srzentić.