Društvo

Novogodišnja proslava Svetionika

by Silvija Vukelić | 29:12:2017 | 15:32:56

ZAKUPLJENI REKLAMNI PROSTOR
 
PPU “Svetionik” sinoć je u hotelu “Princess” organizovala novogodišnju priredbu za djecu, njihove roditelje i prijatelje ove ustanove.
 
Nakon pjesama i koreografija djece iz vrtića, predstavu “Šantine bajke” je izveo Radojica Stanković – popularni Šanta Panta. U programu je učestvovao i nezaobilazni Djeda Mraz – Rajko Joličić, koji je u svom stilu uputio lijepe poruke i čestitke za Novu godinu. U holu kraj predivno ukrašene jelke, djeci je uručio poklon paketiće. Sve je bilo propraćeno budnim okom fotografa Sergeja Zabijaka.

 
U razgovoru za Radio Bar i Bar info direktorica PPU ”Svetionik” Ivana Durutović istakla je da je veoma zadovoljna godinom na izmaku: “Drago nam je da smo večeras vidjeli uveseljena, srećna i nasmijana dječja lica, što nam je i bio cilj. Posebno se moram zahvaliti i roditeljima na sjajnoj saradnji. U lijepom ambijentu hotela ‘Princess’ zaokružili smo za nas jednu lijepu i uspješnu godinu, ispunjenu brojnim aktivnostima, a tako ćemo nastaviti i u 2018.”.  
 
Veliko iznenađenje na proslavi je bila poklon slavljenička torta Branke Vukčević, radionica “Moja slatka radionica” iz Sutomora, u obliku Djeda Mraza. 


Već od 15. januara realizovaće petodnevni “Ski kamp” na Žabljaku.
 
“Zadovoljni smo odzivom. Biće nas tridesetak, roditelja djece i vaspitača, kao i školaraca koji žele da se osamostaljuju. Idemo svi zajedno da se družimo. To nam je novi ambijent. Djeca će imati razne aktivnosti na snijegu, svakog dana imaćemo školu skijanja, obići ćemo Crno jezero, muzeje… Zbilja se radujemo tome”, zadovoljno je kazala Durutović.
 
ZAKUPLJENI REKLAMNI PROSTOR