Društvo

Proglašeni najbolji na konkursu za biznis plan

| 22:01:2018 | 18:56:33

Na ovogodišnji konkurs takmičenja za najbolji biznis plan “Business Start Up Centra” pristiglo je sedam biznis planova, a odlučeno je da se sve biznis ideje podrže sredstvima BSC-a iz kreditne linije pod povoljnim uslovima kod NLB banke.
 
Prvo mjesto na takmičenju i pravo na iznos kredita od 9.000€ osvojila je preduzetnica Sonja Šofranac sa biznis planom “Mini proizvodnja i prerada ribe ‘Riječki krap’”, koji podrazumijeva pokretanje proizvodnje dimljeno-mariniranog krapa.

 
Drugo mjesto osvojio je preduzetnik Miloš Radunović koji se namjerava baviti proizvodnjom i prodajom zdrave hrane, dok je treće mjesto osvojio Đorđe Bokovac, koji namjerava otvoriti ugostiteljski objekat, konobu “Salaš”.
 
Ostala preduzeća i preduzetnici koji su stekli pravo na kredit su: Tanja Dedović sa idejom započinjanja proizvodnje domaćih kora, Milana Kovačević za ideju otvaranja dječije igraonice, Željko Marković iz firme “Golden frog” za ideju rekonstrukcije turističkih brodova i Marko Barjaktarović iz firme “Marko doo” sa idejom otvaranja i opremanja sopstvenog Caffe bara “Zeppelin”.