Društvo

Šansa za zaposlenje 50 radnika raznih profila

| 05:02:2018 | 20:53:52

Opština Bar i hotelska kompanija “Karisma Hotels Adriatic Montenegro” organizovaće Career Day u Baru za sve zainteresovane građane opštine Bar koji žele naći zaposlenje u ovoj renomiranoj svjetskoj kompaniji.
 
“Karisma Career Day” održaće se 9. februara 2018. godine u prostorijama Skupštine Opštine Bar u 10:00 časova.
 
To je druga sezona “Wind Rose Resort by Karisma” u Dobroj Vodi, kapaciteta 129 soba, za koju kompanija ima potrebe za oko 50 zaposlenih raznih profila. Po riječima predstavnika kompanije, praktično sve radne pozicije su otvorene, od početnih do rukovodećih. Zanimljivo je naglasiti da za većinu pomoćnih pozicija nije neophodno ranije iskustvo već će potrebni treninzi biti organizovani u samoj kompaniji. Prezentacija će biti interaktivne prirode, predstavnici komapanije će zainteresovanim građanima predstaviti potrebe za zapošljavanjem, njihove profile, školsku spremu, vrijeme trajanja radnog odnosa, mogućnost obuke, finansijske uslove i sve druge neophodne podatke, kako bi naši građani dobili potpunu sliku i eventualno postave pitanja. Građanima će takođe biti omogućeno neposredno dostavljanje CV-a.
 
“Karisma Hotels Adriatic Montenegro” je od najbrže rastućih hotelskih grupacija u regionu. Snaga “Karisminog” brenda ogleda se i u kvalitetu njenih preko 10.000 zaposlenih u 7 zemalja svijeta, uključujući i Crnu Goru. Nosilac je jednog od najznačajnijih priznanja iz oblasti radnih odnosa “Great Place To Work” sertifikata koji dodjeljuje tijelo koje prati i podržava razvitak korporativne kulture preko 40 godina, što potvrđuje Karismin status kao jednog od vodećih poslodavaca u sferi turizma i ugostiteljstva na globalnom nivou.