Društvo

TOB na moskovskom sajmu turizma

| 22:03:2018 | 18:37:34

Turistička organizacija Bar nastupila je na štandu NTO Crne Gore, na najvećem sajmu turizma u Ruskoj Federaciji, “MITT 2018” u Moskvi, od 13. do 15. marta, zajedno sa LTO: Budve, Ulcinja, Kotora, Tivta, Herceg Novog i Podgorice, turističkom privredom Crne Gore i Bara.
 
Od hotelijera iz barske opštine na sajmu su svoju ponudu promovisali HTP “Trend Korali” iz Sutomora, kao i predstavnici privatnog smještaja “Kuće Lekovića” iz Šušanja.
 
Posjetioci sajma su bili veoma zainteresovani za usluge smještaja, agencijske paket - aranžmane, avio komunikaciju sa Rusijom tokom ljetnje i zimske sezone, kazali su iz TO Bar.
 
TO Bar je po prvi put na sajmu u Moskvi imala prilike da upozna sve one koji su zainteresovani za aktivni odmor, sa novim proizvodom - mapom panoramske rute “Izmedju dvije čarobne obale” koja je izrađena na ruskom jeziku.
 
Takođe je podijeljen i novi set propagandnog materijala koji čine katalog “Dobrodošli na dvije čarobne obale” preveden na šest jezika, zajedno sa katalogom smještaja.
 
Turisti iz Rusije su ostvarili u opštini Bar u 2017. godini 566 470 noćenja, što je za 10,03 % više nego u 2016. godini.