Društvo

PoA učesnik biznis konferencije TIL 2018

| 04:04:2018 | 00:00:19

ZAKUPLJENI REKLAMNI PROSTOR
 
Kompanija „Port of Adria“ je i ove godine tradicionalno učestvovala na 5. Biznis konferenciji “Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona – TIL 2018”, pod institucionalnim pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. U okviru panela 4 “Mobilnost i multimodalnost-lučki sistemi”, usluge i rezultate kompanije predstavio je Velizar Perunović, direktor Sektora komercijale.
 
Redovna godišnja poslovna konferencija TIL okuplja preko 400 učesnika transportno logističkog tržišta i omogućava susrete sa najznačajnim donosiocima odluka vodećih kompanija i institucija iz ove oblasti.
 
Kompanija AD „Port of Adria“ je četvrti put dobitnik nagrade „Brand Leader Award“, što ukazuje na stručnost, posvećenost  i pouzdanost u poslovanju.

Nagrada se dodjeljuje u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapređuju tržište, te daju izvanredan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala i kreiranja konkuretnog tržišnog imidža regiona.

ZAKUPLJENI REKLAMNI PROSTOR