Društvo

Lokalni izbori, 22. april

| 22:04:2018 | 12:05:43

MIĆO ORLANDIĆ - NOSILAC LISTE SD BAR
 
Na sjednici Opštinskog odbora Socijaldemokrata Bar, koja je održana sinoć, jednoglasno je donijeta odluka o sloganu, izbornom programu i sastavu izborne liste SD za predstojeće lokalne izbore.

 

Slogan barskih Socijaldemokrata za predstojeće lokalne izbore glasi “Socijaldemokrate Crne Gore - Mićo Orlandić - Dosljedno za nova radna mjesta i razvoj Bara”. Takođe, OO SD Bar jednoglasno je odlučio da nosilac liste bude predsjednik OO SD Bar i potpredsjednik SD CG, Mićo Orlandić.
 

Nosilac liste SD Bar, Mićo Orlandić, rekao je da će izborna lista barskih Socijaldemokrata sigurno zavrijediti puno povjerenje svih Baranki i Barana, istakavši da će ova lista biti i najkvalitetnija od svih koje će učestvovati na predstojećim lokalnim izborima.
 
“Ključna tačka našeg izbornog programa jeste otvaranje novih i očuvanje postojećih radnih mjesta, ubrzani ekonomski razvoj našeg grada kroz njegov ravnomjerni razvoj i smanjenje nezaposlenosti. Siguran sam da će ljudi koji se nalazi na listi barskih Socijaldemokrata, a koji su dokazani u svojim profesijama i svom poslu, doprinijeti da ostvarimo ključne odrednice našeg izbornog programa za dobrobit svih naših sugrađana. Ono što je već sada sigurno je da ćemo ostvariti odličan izborni rezultat, nastaviti sa trendom rasta podrške u našu politiku i biti okosnica buduće lokalne vlasti u Baru” - istakao je Orlandić.
 
Lista kandidata za odbornike “Socijaldemokrate Crne Gore - Mićo Orlandić - Dosljedno za nova radna mjesta i razvoj Bara” utvrđena je po sljedećem redosljedu:
 1. Mićo Orlandić
 2. Nedeljko Lale Čović
 3. Bećir Berjašević
 4. Marina Trceta
 5. dr Simeun Dragaš
 6. Savo Pavlović
 7. Amir Muslić
 8. Milena Đonović
 9. Stefan Šušter
 10. Osman Đokić
 11. Goran Simić
 12. Slavica Adžić
 13. Srđan Perkolić
 14. Branko Vukmanović
 15. Drago Drobnjak
 16. Aleksandra Nikezić Grabež
 17. Jelena Vučeraković
 18. Mustafa Peročević
 19. Željko Đurišić
 20. Aldijana Nurković
 21. Janko Pešić
 22. Jakup Bato Mehmedović
 23. Božidar Vučetić
 24. Stanislava Tanja Bardić
 25. Jelena Odović
 26. Ćazim Ćaki Velić
 27. Ivo Perajković
 28. Kristina Dabanović
 29. Enes Metović
 30. Ševala Dupljak
 31. Dragan Radulović
 32. Aleksandra Masoničić
 33. Stevo Pejović
 34. Branislav Bane Nenezić
 35. Danilo Orlandić
 36. Slađana Živanović
 37. Zoran Pajović