Društvo

TV ekipa iz Ukrajine na jezeru

| 11:07:2018 | 12:55:22

Turistička organizacija Bar, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom, 9. jula je učestvovala u organizaciji snimanja emisije Travel show "Heads & Tails“ ("Орел и Решка") koju realizuje TV ekipa iz Ukrajine.
 

"Ovaj televizijski šou se emituje u Ukrajini, Rusiji, Poljskoj, Bjelorusiji i Kazahstanu i ima preko dva miliona gledalaca na nedjeljnom nivou, a preko YouTube kanala ukupno 200 miliona. Koncept emisije je takav da glavni akteri emisije na osnovu bacanja novčića odlučuju ko će u istoj destinaciji provesti vrijeme sa ukupnim budžetom od 100 dolara, a ko će od njih dvoje imati na raspolaganju “zlatnu karticu” sa neograničenim budžetom.

U cilju promocije naše opštine Turistička organizacija Bar je obezbijedila čunove za snimanje scene sa ribolovcem na Skadarskom jezeru, kao i prostor za prženje ribe u konobi 'Badanj' u Virpazaru. Nacionalni park “Skadarsko jezero” je obezbijedio besplatne ulaznice.
 
Snimanje ovakvih emisija, koje imaju veoma veliku gledanost i koje su zabavnog karaktera, doprinose promociji turističke ponude, kako na lokalnom tako i na nacionalnom nivou", kažu u TO Bar.